Registrace
Košík je prázdný

Informace o zpracování osobních údajů

  1. Společnost HPM TEC, s.r.o. se sídlem Herbenova 869/42, 693 01 Hustopeče zapsaná v obchodním rejstříku u zapsána v OR Krajského obchodního soudu Brno, oddíl C, vložka 31594., IČO: 25537814 (dále jen „Správce“) (e-mailu: karpisek@hpmtec.cz), zpracovává v rámci svojí činnosti ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • adresa bydliště
    • telefonní číslo
    • E-mailová adresa
    • IP adresa
  2. Jméno a příjmení, adresa bydliště, telefonní číslo a e-mailová adresa budou zpracovány za účelem identifikace smluvních stran a plnění ze smlouvy a dále za účelem evidence smlouvy a budoucího případného uplatnění a obrany práv a povinností smluvních stran. Takové zpracování umožňuje článek 6 odst. 1 písm. b) a f) Nařízení.

  3. Osobní údaje budou uchovány a zpracovávány za výše uvedeným účelem po dobu trvání smluvního vztahu a dále po dobu 10 let od ukončení smluvního vztahu, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší.

  4. Správce prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné a nebudou poskytnuty žádné třetí osobě. Výjimku představují dopravci, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží, poskytovatelé hodnotících služeb, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro uskutečnění hodnocení, poskytovatele platebních bran, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro umožnění úhrady objednávky a dále zpracovatelé nebo třetí strany, kterými jsou
    • Poskytovatel softwaru webProgress, s.r.o.
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.
  5. Na emailovou adresu vám budou Správcem zasílána obchodní sdělení, neboť tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej neodmítnete. Tato sdělení se mohou týkat pouze obdobného zboží či služeb a lze je kdykoliv jednoduchým způsobem – zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit. Emailová adresa bude za tímto účelem Správcem uchovávána po dobu 3 let od uzavření poslední kupní smlouvy mezi smluvními stranami.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    • na přenositelnost údajů a právo požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů,
    • právo vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu Správce.

Žádosti podle tohoto článku je možné adresovat na e-mailovou adresu nebo kontakt uvedený v čl. 1 tohoto sdělení.

Vytisknout stránku Zeptat se Přidat k oblíbeným