Farmářské vruty - verze s půlkulatou hlavou právě V PRODEJI.

Farmářské vruty jsou nepostradatelným prvkem při pracích s plechy a dřevěnými konstrukcemi. Jejich unikátní vlastnosti a pečlivá konstrukce přinášejí bezpečnost a spolehlivost.

Farmářské vruty a jejich využití: Farmářské vruty jsou navrženy speciálně pro připojování plechů k nosným dřevěným konstrukcím anebo vzájemnému spojování dvou plechů. S vrtací špičkou a vrtacím výkonem 2 x 1,25mm jsou ideální pro různé stavební projekty.

Těsnění a ochrana proti pronikánim vody: Díky speciální podložce s EPDM těsněním jsou tyto vruty vysoce odolné vůči pronikání vody. To znamená, že spoj, potažmo vaše konstrukce zůstane suchá a chráněná před nepříznivými povětrnostními podmínkami.

Materiál a povrchová úprava: Farmářské vruty jsou vyrobeny z kvalitní uhlíkové oceli a jsou opatřeny povrchovou úpravou, kterou je galvanické zinkování a lakované v odstínech RAL. Tato kombinace poskytuje nejen estetický vzhled, ale také odolnost proti povětrnostním vlivům, mechanickému poškození anebo UV záření.

Výhody našich farmářských vrutů:

  • Dokonalé utěsnění proti vodě.
  • Vysoký vrtací výkon pro snadnou instalaci.
  • Odolnost proti povětrnostním vlivům a UV záření.
  • Snadná aplikace v různých stavebních projektech.

Farmářské vruty jsou nejen prostředkem ke spojování materiálů, ale také klíčovým prvkem pro zajištění bezpečnosti a odolnosti konstrukcí. Investice do kvalitních farmářských vrutů přináší dlouhodobé výhody v podobě stabilních spojů a vysoké odolnosi daných konstrukcí.

Na našem webu k dispozici:

Farmářské vruty pozinkované

Farmářské vruty lakované v barvách RAL

Farmářské vruty s půlkulatou hlavou pozinkované

Farmářské vruty lakované s půlkulatou hlavou v barvách RAL